Jag hjälper dig

Behöver du hjälp med grafisk formgivning, webbdesign eller med att skriva? Jag kan hjälpa dig!

Jag har arbetat med kommunikation i olika former sedan slutet av 90-talet, både som anställd och som frilansare. Här finns mängder av erfarenhet, passion och nyfikenhet att hitta en skräddarsydd lösning just för dig.

Det jag erbjuder kan delas upp i tre olika kategorier utan inbördes rangordning:

Textproduktion

Jag har skrivit i olika former sedan tidigt 90-tal. Nyhetsartiklar, reportage, intervjuer, notiser... Här finns gedigen erfarenhet av att skriva både långt och kort, säljande och förklarande, snabbt för omedelbar publicering och lite mer genomarbetat. Din beställning förpackas välformulerad, korrekt och läsvärd.

Jag har även lång erfarenhet som redaktör och allt som hör en sådan utmaning till. Jag har redigerat texter, planerat innehåll och redaktionsarbete och varit ansvarig för både utvecklings- och uppstartsprojekt.

De senaste åren har jag dessutom arbetat med underhåll och utveckling av sociala medier som Facebook, Twitter och LinkedIn.

Grafisk formgivning

Med Photoshop, Illustrator och InDesign som dagliga verktyg hjälper jag till med både tryckt och digitalt material, exempelvis:

- Magasin och foldrar
- Flygblad
- Affischer
- Annonser och banners
- Rollups och annat utställningsmaterial
- Visitkort
- Infografik
- Illustrationer

Jag kan färg och form och har koll på typsnitt. Jag har erfarenhet av hela produktionsprocessen, från idé till tryckleverans eller publicering.

Webbdesign och -utveckling

Den här hemsidan har jag gjort på egen hand och den är ett projekt i ständig utveckling i både teknik och design. Jag har även ansvarat för ett par omfattande webbutvecklingsprojekt och byggt upp några mindre företagssidor.

Meritlistan inom webbdesign och -utveckling omfattar bland annat:

- WordPress
- EpiServer
- HTML5
- CSS3
- Paloma (digitala nyhetsbrev)
- Responsiv design
- UX-design

Tveka inte på att höra av dig för en förutsättningslös diskussion, på telefon, mejl eller på plats.

Med vänlig hälsning

Tommy Bäckman

 

Kontaktuppgifter:

tommy.backman@ecst.se

Följ ecst.se på sociala medier:

Facebook (fotboll)

Twitter (fotboll)

Pinterest

Bēhance