ecst.se fotboll
Agendan - kommande höjdpunkter

Agendan

Välkommen till Sveriges kanske bästa guide med höjdpunkter från hela fotbollseuropa. Vi väljer ut kommande matcher som sticker ut och berättar vad som gör dessa speciella.

Vi håller koll på höjdpunkterna bland alla Europas ligor och cuper och även toppmatcherna på landslagsnivå. Hittar vi inga matcher värda att rekommendera väljer vi ut de mest intressanta bland de som spelas.

Mer att läsa:

» Resultatservice

» TV-guiden

 

Internationellt
Söndag 18 november 2018

14:30 IFK Värnamo - Syrianska

Kval. Syrianska vann första kvalmötet med 1-0 och har vunnit fem av de sju senaste. Värnamo kommer till spel med ett mål framåt på de fyra senaste.

15:00 England - Kroatien

2018-19 UEFA Nations League. Dramatik där alla resultat ger konsekvenser. Vinnaren går vidare till slutspel med förloraren flyttas ned. Blir det oavgjort går Spanien till slutspel och kroaterna flyttas ned.

20:45 Schweiz - Belgien

2018-19 UEFA Nations League. Gruppfinal. Belgien toppar gruppen med maximala nio poäng och behöver bara oavgjort för att ta sig till slutspel. Men vinner Schweiz byter lagen plats.

20:45 Ungern - Finland

2018-19 UEFA Nations League. Det blev förlust för Finland i gruppfinalen borta mot Grekland. Men finnarna är fortfarande gruppetta och slutar sådana om laget tar poäng mot Ungern. Även förlust kan räcka till avancemang, beroende på resultat i grekernas avslutningsmatch mot Estland.

Internationellt
Måndag 19 november 2018

20:45 Tyskland - Nederländerna

2018-19 UEFA Nations League. Nederländerna hamnade i en tuff grupp med regerande världsmästarna Frankrike och svåra Tyskland. Men en poäng i avslutningsmatchen innebär att holländarna tar hem gruppsegern och fortsätter med slutspel.

20:45 Cypern - Norge

2018-19 UEFA Nations League. Norge och Bulgarien gör upp om gruppsegern. Båda har tio poäng men Norge ett måls bättre målskillnad.

Internationellt
Tisdag 20 november 2018

20:45 Sverige - Ryssland

2018-19 UEFA Nations League. Gruppfinal på Friends Arena. Sverige vinner gruppen och flyttas upp till League A vid seger. Uteblir den blågula segern är det ryssarna som tar klivet upp. När lagen möttes i Kaliningrad blev det mållöst.

England
Onsdag 21 november 2018

20:45 Bristol Rovers - Barnet

FA Cup (C). Omspelet i FA-cupens första omgång avslutas med bland annat division tre-laget Bristol Rovers hemma mot division fem-laget Barnet. Det blev 1-1 i första matchen.

Sverige
Torsdag 22 november 2018

19:00 AFC Eskilstuna - Brommapojkarna

Kval. Den första av två matcher i kampen om den sista allsvenska platsen. Brommapojkarna kommer till spel med en formkurva som pekar uppåt efter två raka segrar, som innebar att laget undvek direktnedflyttning. Eskilstuna var Superettans mest svårslagna lag med bara två förluster men kryssade i varannan (15 av 30), bland annat de tre senaste.